AcasăActualitateBAIA MARE - Un întreg schimb scos în afară în ger pentru...

BAIA MARE – Un întreg schimb scos în afară în ger pentru dezinfecție. 7 angajați ai unei firme, testați pozitiv cu Coronavirus

DISTRIBUIȚI

Situație neplăcută pentru angajații unei firme din Baia Mare. Un întreg schimb a fost scos afară în ger, la -12 grade, pentru dezinfecție. Totul s-a întâmplat, spun angajații, după ce 7 colegi de-ai lor au fost testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Mai mult, angajații afirmă că li s-a transmis să nu vorbească cu nimeni despre cazurile de COVID din cadrul firmei.

Până la această oră, autoritățile nu au confirmat sau infirmat informațiile.

Comitetul Județean pentru Situație de Urgență Maramureș ține (din nou) ascunse cazurile de infectare cu noul coronavirus în Maramureș. Pe surse, angajatul unei firme din Baia Mare, ne-a transmis faptul că 7 angajați ai societății ar fi fost confirmați pozitiv Covid-19.

Buna seară. La Aramis Baia Mare avem 7 cazuri de Covid19 numai într-o secție, într-un singur schimb (croitorie huse sultan). Ni s-a spus să nu vorbim cu nimeni amenințându-ne astfel într-un fel. La ora 17.00 ne-au scos afară din secție și ne-au ținut 30 de minute în ger (-12 grade Celsius). Colegilor confirmați pozitiv li s-a făcut rău, au avut vărsături, au avut dureri de cap iar buzele le-au fost amorite”, a delcarat unul dintre angajați pentru VasileDale.ro.

Așteptăm poziția oficială a CJSU Maramureș cu privire la acest caz.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA