AcasăActualitate112BAIA MARE: TENTATIVĂ DE OMOR CALIFICAT - A turnat țuică peste soția...

BAIA MARE: TENTATIVĂ DE OMOR CALIFICAT – A turnat țuică peste soția sa și i-a dat FOC

spot_img

DISTRIBUIȚI

Caz absolut monstruos petrecut în Ziua de Crăciun a anului ce tocmai a trecut, în Baia Mare. Un băimărean în vârstă de 54 de ani, pe numele său Ardelean G. Gavrilă, a încercat să își ucidă soția într-un mod cumplit. Bărbatul a turnat țuică pe ea și i-a dat foc, cauzându-i femeii arsuri de gradul II și III pe circa 25-30% din suprafața corpului.

Întregul incident s-ar fi petrecut după o ceartă apărută pe fondul consumului de alcool. Bărbatul nu a stat mult pe gânduri, a luat sticla de țuică și a turnat toată băutura pe femeie, după care a incendiat-o.

La 3 săptămâni de la tentativa de omor, judecătorii Tribunalului Maramureș au admis propunerea procurorilor, iar făptașul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să rămână ani întregi după gratii. Din nefericire, soția sa va rămâne cu urme pe viață, atât fizice cât și pshice.

Pentru a dispune măsura preventivă a arestării, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în data de 25.12.2020, în jurul orelor 1745, în timp ce se afla împreună cu soţia sa, persoană vătămată, în locuinţa comună din Baia Mare, în cadrul unui conflict generat de consumul de alcool, a aruncat asupra acesteia conţinutul unui recipient de ţuică, după care a incendiat-o, cauzându-i leziuni primejdioase pentru viaţă, respectiv arsuri de gradul II şi III (fostul grad III/IV) pe circa 25-30 % din suprafaţa corpului care necesită pentru vindecare 45-50 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în comunicatul Tribunalului Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA