AcasăAdministrațieBAIA MARE SUB APE – Nemulțumit, primarul Cherecheș i-a pus la treabă...

BAIA MARE SUB APE – Nemulțumit, primarul Cherecheș i-a pus la treabă pe șefii din primărie și pe responsabilii de la societățile care ar trebui să intervină în situații critice

DISTRIBUIȚI

Ploaia abundentă de pe parcursul zilei a provocat neplăceri în mai multe zone din municipiul Baia Mare și nu numai. Rețeaua de canalizare efectiv nu a făcut față iar băimărenii au umplut rețelele de socializare cu fotografii, exprimându-și nemulțumirile.

Și primarul, Cătălin Cherecheș, s-a declarat nemulțumit. Nu de starea vremii, ci de modul în care cei care ar fi trebuit să intervină au gestionat situația. Adică, nu au făcut nimic. Primarul s-a mobilizat și i-a mobilizat și pe alții, mergând în mai multe zone afectate și încercând să remedieze problemele. Acesta a scris pe contul său de Facebook:

CATALIN CHERECHEȘ 4

Am constatat și azi că în situații critice dacă nu este prezent primarul în fiecare zonă cu probleme nu apar nici muncitori, nu apar nici utilaje. Cred că unora li s-a urât cu binele pe funcțiile pe care le ocupă prin primărie sau pe la societățiile care ar trebui să intervină în momente precum cele de azi când am avut inundații relativ de mică intensitate. M-am cam săturat să îi duc în spate pe toți puturoșii și bârfitorii care au salarii degeaba.

Mâine dimineață la ora 09:00 voi transmite în direct ședința operativă pe care o voi face cu cei responsabili, iar la ora 12:00 voi transmite în direct conferința de presă în cadrul căreia voi prezenta deciziile pe care le-am luat.

Le mulțumesc cetățenilor care au înțeles că astfel de situații nu se pot rezolva în câteva minute. Îi asigur pe toți că știu ce am de făcut în a elimina incompetența și lipsa de chef de muncă din autoritatea locală, dar în primul rând știu să îi pun la treabă pe cei responsabili și determinați în a munci cot la cot cu mine pentru binele orașului chiar și în situații critice.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA