AcasăActualitate112BAIA MARE | SCANDALURI ȘI BĂTĂI DE CRĂCIUN - Un bărbat și-a...

BAIA MARE | SCANDALURI ȘI BĂTĂI DE CRĂCIUN – Un bărbat și-a strâns soția de gât, iar un altul și-a bătut toată familia

spot_img

DISTRIBUIȚI

În aceste zile de sărbătoare, jandarmii au fost în sprijinul cetățenilor, desfășurând misiuni pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la evenimentele care au avut loc în spațiul public cât și în activitățile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară.

În Ajunul Crăciunului, în ziua de 24 decembrie în jurul orelor 10:15, echipa de intervenție din cadrul Jandarmeriei Maramureș, a fost direcționată de către dispeceratul Poliției Municipiului Baia Mare, pe strada Electrolizei din Baia Mare unde a fost sesizat un scandal.  La faţa locului a fost identificat un bărbat care le-a aplicat mamei sale, tatălui şi unchiului său mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei. Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie. Actele de constatare au fost predate Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, în Ziua de Crăciun, 25 decembrie în jurul orelor 23:45, echipa de intervenție din cadrul Jandarmeriei Maramureș a fost direcționată de către dispeceratul Poliției Municipiului Baia Mare, pe strada Dragoş Vodă din Baia Mare unde a fost sesizat un scandal. La faţa locului a fost identificat un bărbat care pe fondul consumului de alcool i-a aplicat soţiei sale o lovitură în zona capului şi a strâns-o de gât. Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie. Actele de constatare au fost predate Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea cercetărilor.

Suntem prezenți și astăzi, pentru a asigura un climat de ordine publică adecvat la Sighetu Marmației, unde are loc evenimentul ,,Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă Marmația 2021″, la Cavnic, unde are loc ,, Festivalul de Crăciun- Parada Brondoșilor” și în zonele montane, în posturile Borșa, Cavnic, Șuior, Valea Vaserului și Țibleș pentru siguranța cetățenilor.

Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, jandarmii recomandă cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2, iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA