AcasăNews AlertBAIA MARE – Primul Skate Park va fi finalizat în două luni....

BAIA MARE – Primul Skate Park va fi finalizat în două luni. Primarul Cătălin Cherecheș a făcut o vizită pe șantierul unde se amenajează suprafața dedicată împătimiților sporturilor extreme. Vezi cum va arăta

DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru iubitorii de sporturi extreme din municipiul Baia Mare.

În aproximativ două luni de zile aceștia se vor putea bucura de funcțiunile pe care le va oferi primul Skate Park din Baia Mare. Astăzi, 12 aprilie, primarul Cătălin Cherecheș a efectuat o vizită pe șantierul unde se amenajează suprafața dedicată exclusiv împătimiților sporturilor extreme.

foto interiorSkate Park-ul este amenajat lângă Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” și Câmpul Tineretului. În suprafață totală de 2.506 metri, suprafața va fi construită după toate rigorile impuse de practicarea acestui sport, dar și de normele de siguranță. Acest proiect este însă singurul dedicat iubitorilor de sporturi extreme. Un al doilea Skate Park, mult mai mare, va fi construit în zona terenului de atlestism.

foto-interior-2-mic„Am verificat stadiul lucrărilor la Skate Park-ul pe care îl realizăm cu foarte mare satisfacție în zona Stadionului Municipal, respectiv al Câmpului Tineretului. Este un proiect care completează proiectul generos pe care îl avem în zona Câmpului Tineretului. Este un proiect dorit de către skaterii din Baia Mare și promis de aproximativ 15 ani și care nu s-a materializat până acum. A venit momentul să îl oferim acestor tineri, iubitori de sporturi extreme, dar nu va fi singurul proiect. Este doar un prim pas. Dorim să îi încurajăm foarte mult atât pe skateri cât și pe bikeri să facă în orașul nostru performanță. Și asta va însemna să construim un Skate Park și Dirt Park în zona terenului de atletism pentru competiții internaționale pentru că acestea atrag vizitatori mulți, sportivi mulți și atrag, de ce nu, bani în comunitatea locală. Eu am toată bucuria să ofer acest Skate Park tinerilor băimăreni care iubesc sporturile extreme. Să arătăm că, dacă de-a lungul timpului cei care au condus orașul nu s-au ținut de cuvânt, noi ne ținem de cuvânt”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA