AcasăActualitate112BAIA MARE | PERICOL ÎN NOAPTE: Taximetrist atacat și jefuit pe stradă...

BAIA MARE | PERICOL ÎN NOAPTE: Taximetrist atacat și jefuit pe stradă de un puști de 17 ani. L-a lovit și i-a furat telefonul din mașină, apoi s-a făcut dispărut:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 2 decembrie, Judecătoria Baia Mare a emis pe numele unui tânăr de 17 ani din Baia Mare, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 30 noiembrie a.c., la ora 01.38, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în momentul în care intenționa să își înceapă activitatea în regim taxi și ieșea din parcarea situată în spatele unui imobil de pe bulevardul Regele Ferdinand, a fost oprit de către o persoană necunoscută care a deschis portiera dreaptă a autovehiculului și ar fi apucat de pe scaunul dreapta față o tabletă cu intenția de a o sustrage. În acel moment persoana vătămată s-a opus, fiind îmbrâncit și lovit cu pumnul în zona feței de către persoana necunoscută, care văzând că nu poate să sustragă tableta, ar fi încercat fără rezultat să sustragă ceasul de taxat, după care a sustras de pe suportul de bord telefonul persoanei vătămate în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și reținută pentru 24 de ore de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, fiind condusă la Centrul de Reținere și arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Telefonul mobil sustras a fost recuperat si predat persoanei vătămate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA