AcasăAdministrațieBAIA MARE - Marinel Rob, reales primar interimar

BAIA MARE – Marinel Rob, reales primar interimar

DISTRIBUIȚI

BAIA MARE Marinel Rob a fost ales pentru a doua oară primar interimar al municipiului Baia Mare. Mandatul lui a încetat ieri, când Cătălin Cherecheș a depus jurământul în calitate de primar al municipiului Baia Mare.
BAIA MARE La câteva ore după acest moment, prefectul județului Maramureș, Sebastian Lupuț a emis ordinul de suspendare a mandatului de primar al lui Cătălin Cherecheș, având în vedere că primarul ales al municipiului Baia Mare se află în arest preventiv.

 

dan grumazDan Grumaz a depus jurământul în calitate de consilier local

În ședința extraordinară de Consiliu Local desfășurată astăzi, 19 iulie, la sediul Primăriei Baia Mare și-a depus jurământul în calitate de consilier local și Dan Grumaz, reprezentant al Coaliției pentru Baia Mare în cadrul forului administrativ.

„Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună credință tot ceea ce îmi stă în puterea și priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Baia Mare. Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a spus Dan Grumaz la depunerea jurământului în calitate de consilier local al municipiului Baia Mare.

După ce aleșii locali au luat act de ordinul prefectului județului Maramureș prin care a fost suspendat mandatul de primar al lui Cătălin Cherecheș, Marinel Rob a fost ales din nou primar interimar al municipiului Baia Mare.

Acesta a ajuns în fruntea administrației locale cu un număr de 15 voturi exprimate de către cei 19 consilieri locali prezenți astăzi la ședință, patru dintre buletine fiind nule.

Marinel Rob va deține funcția de edil interimar al municipiului Baia Mare pe perioada suspendării mandatului de primar al lui Cătălin Cherecheș.

Simona Vasiac

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA