AcasăAdministrațieBAIA MARE ÎN HAINE DE SĂRBĂTOARE (GALERIE FOTO) - Bradul băimărenilor, iluminatul...

BAIA MARE ÎN HAINE DE SĂRBĂTOARE (GALERIE FOTO) – Bradul băimărenilor, iluminatul ornamental și elementele decorative de Crăciun au așternut puțin din magia sărbătorilor peste oraș

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia manifestărilor organizate de Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare de Ziua Națională a României, orașul a “îmbrăcat” haine de sărbătoare. Alături de copii, la fel ca în fiecare an de când e primar, Cătălin Cherecheș a aprins luminile pe bradul băimărenilor. Cu această ocazie a fost inaugurat și iluminatul ornamental de sărbători. 

În mai multe zone din oraș au fost amplasate elemente decorative luminoase care au așternut puțin din magia sărbătorilor de iarnă peste oraș. Sediul primăriei a fost luminat în culorile tricolorului.

„Până în 2011, Baia Mare nu a avut un brad de Crăciun sau un târg de Crăciun, dar nu am înțeles niciodată de ce. Baia Mare este o comunitate, o cetate care de peste 600 de ani s-a consolidat și a crescut. Acest lucru ține de o poveste pe care trebuie să o spunem copiilor noștri și ține de emoția pe care noi toți trebuie să o simțim. Pentru că dacă, în această viață, nu facem pași cu emoție pentru familiile, orașul nostru și țara noastră, trăim absolut degeaba. Copiii ne dau cel mai bun motiv pentru a avea curaj în fiecare pas pe care îl facem în această viață, pentru a avea mereu coloană vertebrală și pentru ca să nu-mi plec capul în fața nimănui.

Pe mine m-au învățat bunicii mei să stau în genunchi doar în fața mamei mele și al lui Dumnezeu. Așa trebuie să îi creștem și pe acești copii pentru că sunt copiii României, iar România este o țară de care nimeni niciodată nu trebuie să își bată joc. România este o țară și nu o colonie! România este o țară în care fiecare dintre voi sunteți modele, pentru că munciți, pentru că vă sacrificați și pentru că trăiți într-un mod frumos în sufletul dumneavoastră și în familiile dumneavoastră”, arată Cătălin Cherecheș într-o postare pe contul său oficial de pe rețeaua de socializare Facebook.

În centrul istoric, băimărenii sunt așteptați la Târgul de Crăciun, tot aici urmând să aibă loc diverse evenimente cultural – artistice pe tot parcursul lunii decembrie, inclusiv de Revelion. Vă vom ține la curent cu programul manifestărilor.

ActualMM

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA