AcasăNews AlertBAIA MARE - Furtul de lalele din sensurile giratorii, amendat drastic de...

BAIA MARE – Furtul de lalele din sensurile giratorii, amendat drastic de polițiștii locali. Primele amenzi au fost date astăzi

DISTRIBUIȚI

Două femei certate cu simțul civic s-au gândit să își rotunjească veniturile oferind spre vânzare băimărenilor lalele care au fost furate din sensurile giratorii de pe raza municipiului Baia Mare.

Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg de fiecare dată. La fel s-a întâmplat și în acest caz. Polițiștii locali le-au depistat pe cele două femei în timp ce vindeau lalelele furate pe bulevardul Unirii din Baia Mare. În urma verificărilor efectuate acestea au fost amendate cu 500 de lei și toate cele 93 de lalele sustrase au fost confiscate.

MEZ_9112Polițiștii locali au fost sesizați în baza unei adrese de către reprezentanții Biroului Spații Verzi Amenajare Peisagistică din cadrul Direcției Generale de Dezvoltare a Primăriei Baia Mare.

MEZ_9114„În urma monitorizării acestor sesizări pe care le-am primit, un echipaj de la Poliția Locală Baia Mare a identificat pe bulevardul Unirii, în fața Agenției CEC, două persoane care comercializau lalele roșii și galbene. Cele două persoane nu au putut dovedi legal proveniența florilor, existând astfel suspiciuni că acestea au fost furate din sensurile giratorii de pe raza municipiului Baia Mare. Pe această cale, dorim să tragem un semnal de alarmă persoanelor care nu înțeleg că municipiul Baia Mare face eforturi pentru a întreține peisagistica acestui oraș. Poliția Locală va monitoriza în continuare aceste zone și va aplica sancțiuni maxime acelor persoane care vor fura flori de pe spațiile verzi. De asemenea, rugăm cetățenii care depistează astfel de furturi să sesizeze faptele la dispeceratul Poliției Locale”, a spus Gheorghe Perian, șeful Poliției Locale Baia Mare.

MEZ_91162Numerele de telefon al dispeceratului Poliției Locale sunt următoarele: 0362/702702 și 0262/218961. Sesizările se pot depune 24 de ore din 24.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA