AcasăActualitate112BAIA MARE | DRAGOSTE CU NĂBĂDĂI - Supărat că amantul l-a lăsat...

BAIA MARE | DRAGOSTE CU NĂBĂDĂI – Supărat că amantul l-a lăsat fără bani și a fugit, un bărbat de 72 de ani a amenințat că se aruncă de la balconul pensiunii

DISTRIBUIȚI

Scene demne de filmele de acțiune au avut loc astăzi la o pensiune de pe strada Victor Babeș din Baia Mare. Polițiștii și pompierii au fost sesizați printr-un apel la 112 că un bărbat ar amenința cu suicidul. Ajunși la fața locului, oamenii legii au dat peste un bărbat de 72 de ani, aflat pe unul dintre balcoalene imobilului, strigând că se va arunca în gol.

Conform VasileDale.ro, totul s-ar fi întâmplat după ce bărbatul din Iași ar fi venit în Baia Mare să se întâlnească cu amantul său. Ieșeanul i-ar fi dat chiar și o sumă de bani acestuia, în jur de 500 de lei. Doar că băimăreanul a decis să rupă “relația”, luând banii și fugind din pensiune. Rămas singur și supărat fiind pe această situație, bărbatul de 72 de ani a decis să își pună capăt zilelor. Doar că un polițist curajos din cadrul S.A.S a intervenit într-un mod spectaculos, sărind dintr-un balcon în altul și a reușit să îl imobilizeze.

Escortat fiind de către polițiști spre o ambulanță, bărbatul s-a plâns că a fost bruscat de către polițiști.

Ce spune Poliția

Astăzi, 9 septembrie, la ora 16.08, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe strada Victor Babeș un bărbat ar amenința ca se va sinucide, aruncându-se de la etajul unui imobil. La fața locului s-au deplasat două echipaje de ordine publică, grupa de intervenție  din cadrul S.A.S. și un negociator al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, care au identificat persoana ca fiind un bărbat de 72 de ani din Iași. În urma colaborării dintre polițiștii de ordine publică, negociator și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale aceștia din urmă au reușit imobilizarea bărbatului. Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate. Activitățile au fost coordonate direct de adjunctul șefului inspectoratului pe linie de ordine publică”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ActualMM

Sursă foto: Baia Mare TV

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA