AcasăAdministrațieACTUALIZARE/ BAIA MARE CURATĂ | Începe marea curățenie de primăvară! Băimărenii, rugați...

ACTUALIZARE/ BAIA MARE CURATĂ | Începe marea curățenie de primăvară! Băimărenii, rugați să elibereze parcările în momentul în care se acționează în zona lor. Vezi programul AICI:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Baia Mare demarează activitățile de salubrizare specifice după sezonul rece, respectiv curățenia de primăvară, în perioada 12 martie – 15 mai 2022, în cadrul proiectului ”BAIA MARE CURATĂ”.

Deja muncitori au putut fi văzuți și zilele acestea intervenind în mai multe zone ale orașului la strângerea deșeurilor împrăștiate pe domeniul public, fie de către vânt, fie de către persoanele certate cu bunul simț.

Sâmbătă, 12 martie 2022, vor fi efectuate lucrări de răzuire, măturat manual și mecanizat, spălat cu presiune manual și mecanizat pe Bdul. București, respectiv pe Bdul. Unirii.

Duminică, 13 martie 2022, operațiuni similare vor fi derulate pe Bdul. Traian, respectiv pe Bdul. Republicii (porțiunea cuprinsă între intersecția cu strada Vasile Alecsandri până la intersecția cu Bdul. Independenței).

Cetățenii municipiului Baia Mare sunt rugați să aibă înțelegere și să scuze deranjul care se va crea pe o perioadă limitată de timp în zonele de parcare situate pe bulevardele menționate.

Vă rugăm, stimați cetățeni, să veniți în sprijinul nostru și să aveți bunăvoința să eliberați locurile de parcare indicate de către Poliția Locală pe aceste artere de circulație pentru o eficientă curățare a orașului nostru„, se arată în comunicatul emis de autoritatea locală a municipiului Baia Mare.

ACTUALIZARE:

Polițiștii locali au plasat încă din această după amiază notificări pe parbrizele mașinilor parcate pe arterele ce intră de sâmbătă, 12 martie, în curățenie generală. Proprietarii sunt rugați să le mute pentru a lăsa cale liberă muncitorilor angrenați în activitățile din programul Baia Mare Curată. De asemenea, echipaje ale Poliției Locale vor fi prezente începând de mâine, de la prima oră, în zonele prevăzute pentru derularea acțiunilor de curățenie.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA