spot_img
AcasăberzmudeBaia Mare: Cătălin Cherecheş - "Am votat pentru a elimina scandalul şi...

Baia Mare: Cătălin Cherecheş – „Am votat pentru a elimina scandalul şi gâlceava de pe scena politică și îi îndemn pe toți să facă acest lucru”

DISTRIBUIȚI

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, s-a numărat printre primii votanţi ai zilei. Edilul băimărean şi-a exprimat dreptul constituţional, la secţia de votare din cadrul Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” din municipiul Baia Mare.
„Ştim cu toţii că Baia Mare, Maramureşul şi România au probleme mult mai importante decât problemele politice. Avem probleme de ordin economic, avem probleme de ordin social, avem probleme cu privire la tinerii care nu au locuri de muncă, avem probleme şi au probleme pensionarii, au probleme cei care lucrează în învăţământ, cei care lucrează în sănătate sau alte domenii.

România este într-o zonă de dezechilibru din punct de vedere economic, dar şi într-un dezechilibru din punct de vedere politic. Eu am votat pentru echilibru pe scena politică. eu am votat pentru comunicare pe scena politică.

Eu am votat pentru a elimina scandalul şi a elimina gâlceava de pe scena politică. Eu cred că este un drept şi o obligaţie cetăţenească pentru fiecare dintre noi să participăm la vot.

Şi îndemn pe toţi să facă acest lucru pentru că este o atitudine veritabil cetăţenească”, a declarat edilul băimărean la ieşirea din secţia de votare.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA