AcasăNews AlertBAIA MARE BEACH HANDBALL CHALLENGE - În perioada 13-15 iulie are loc...

BAIA MARE BEACH HANDBALL CHALLENGE – În perioada 13-15 iulie are loc primul turneu european oficial de beach handball din România

spot_img

DISTRIBUIȚI

Baia Mare Beach Handball Challenge va avea loc în perioada 13-15 Iulie 2018. Este primul turneu european oficial de beach handball din România, care va avea loc în orașul nostru. 

Baia Mare Beach Handball Challenge se află la a treia ediție. În primele două ediții au participat peste 400 de sportivi (amatori și profesioniști) care au dorit să experimenteze beach handball-ul și alte sporturi pe nisip cum ar fi volei și fotbal.

Organizatorii au lansat înscrierile pentru această competiție. Pentru a putea participa la eveniment, trebuie să urmezi doar doi pași:

1. Să completezi formularul de înscriere până pe data de 15 iunie 2018: https://goo.gl/forms/j7Ri0DReZWKFK8X63

2. Să plătești taxa de înscriere de 100 Euro/echipă*.
*După ce achiți taxa de înscriere, vei primi un email din partea organizatorilor cu contul bancar în care trebuie să faci plata și cu alte detalii legate de turneu.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, Tudor Marta e disponibil la numărul de telefon 0740 306 688. Urmărește informații despre competiție pe pagina oficială a evenimentului, pe Facebook, AICI. 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA