spot_img
AcasăActualitateBAIA MARE | Amendați pentru că făceau grătare în fața blocului. Deranjați...

BAIA MARE | Amendați pentru că făceau grătare în fața blocului. Deranjați de fum și mirosul de mici, vecinii au chemat poliția locală

DISTRIBUIȚI

O dată cu temperaturile mai blânde de început de vară, băimărenii au dat startul sesiunilor de “grătărit”. Unii la iarbă verde ori în propria curte, iar alții în fața blocului. În cea din urmă categorie s-au situat două grupuri de cetățeni care, în ultimele câteva zile, s-au trezit sancționați de către Poliția Locală. Deranjați de fumul și mirosul care le intra în casă, în ambele cazuri vecinii au sesizat autoritățile.

Grătare pe Aleea Uranus

În data de 15.05.2023, ora 17.00 echipajul format din V.G. și V.M. a fost sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale ca pe Aleea Uranus in fata unui bloc, o persoana prajeste gratare, iar fumul rezultat intra in locuinte. La fata locului persoana in cauza a fost sanctionata contraventional si focul a fost stins in prezenta echipajului”, se arată în comunicatul poliției locale.

Mici la ceas de seară pe strada Transilvaniei

În data de 21.05.2023, ora 21.37 echipajul format din C.M. și K.V. a fost sesizat, prin Dispeceratul Politiei Locale, că pe strada Transilvaniei, în fața unui bloc, mai multe persoane prăjesc mici la grătar. La fata locului persoanele in cauza au fost identificate și sanctionate contraventional”, se mai arată în comunicat.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA