spot_img
AcasăActualitate112BAIA MARE: A ÎNNEBUNIT LUMEA! - Bărbat prins de Poliție în timp...

BAIA MARE: A ÎNNEBUNIT LUMEA! – Bărbat prins de Poliție în timp ce se plimba pe bulevard cu… organul pe afară. Altul, prins masturbându-se în parcul Dacia

DISTRIBUIȚI

Din ce în ce mai multe cazuri de exhibiționism și masturbare în public, în ultimele zile, în Baia Mare. În data de 8 iulie un bărbat de 42 de ani a fost dus la sediul Poliției după ce a fost prins de către o patrulă în timp ce se masturba în public, pe o bancă, în parcul Dacia. Ieri, alte două cazuri asemănătoare au avut loc în oraș, ambele în jurul orei 13:00.

Cetățenii au sunat la 112 după ce au observat un individ care se plimba pe bulevardul Decebal cu… organul pe afară. Polițiștii l-au găsit pe bărbat în fața magazinului Dragonul Roșu, constatând că cele sesizate se adeveresc.

Un alt bărbat a fost prins ieri în parcul Dacia masturbându-se în văzul lumii, pe modelul individului prins în data de 8 iulie. Ambii indivizi sunt cercetați acum penal.

Ce spune Poliția

Ieri, 12 iulie, în jurul orei 13.00, polițiștii din Baia Mare au identificat doi bărbați care practicau acte de exhibiționism.

Unul dintre aceștia, a fost identificat de polițiști pe bulevardul Decebal din municipiu, iar celălalt a fost identificat într-un parc din municipiu.

Bărbații de 41 respectiv 48 de ani, ambii din Baia Mare, au fost conduși la sediul Poliției municipiului Baia Mare, în vederea continuării cercetărilor, ulterior, fiind transportați la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației, respectiv, Spitalul de Psihiatrie Baia Mare, în vederea acordării unui consult de specialitate.

În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de  ultraj contra bunelor moravuri fapta prevăzută de art. 375 din Codul Penal”, arată polițiști maramureșeni.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA