Acasă Actualitate BAIA MARE – A apărut un nou sport după ce orașul a...

BAIA MARE – A apărut un nou sport după ce orașul a fost acoperit de zăpadă: schiul de tură… pe stradă

DISTRIBUIȚI

BAIA MARE Nămeţii care au acoperit municipiul Baia Mare, reşedinţa de judeţ a Maramureşului, nu-i descurajează deloc pe locuitori. Mulţi dintre ei se bucură de stratul generos de zăpadă şi au ieşit cu săniuţele, patinele sau chiar schiurile pe străzi  scrie Vocea Biz.

BAIA MARE Reţelele de socializare sunt pline de fotografii în care se poate citi limpede bucuria celor care se joacă în zăpadă.

Este şi cazul a doi băimăreni, Dan Mitru şi Florin Buda, doi împătimiţi ai sporturilor hibernale, care au profitat de zăpada aşternută pe străzile din oraş pentru a mai da o tură cu schiurile.

Fotografiile cu ei postate de un prieten pe reţeaua de socializare au atras rapid numeroase aprecieri şi mulţi băimăreni spun că le vor urma exemplul.

„Împreună cu un prieten am fost în apropierea oraşului la schi de tură şi am petrecut vreo patru ore prin zăpadă. Locuiesc în zona Centrului vechi a oraşului şi în drum spre casă m-am oprit la un magazin să-mi cumpăr ceva.

Nu ne-am deplasat aşa prin oraş deşi aseară la cum arăta oraşul m-a bătut gândul că aş putea avea nevoie de schiuri dimineaţă ca să vin la serviciu”, a declarat Dan Mitru.

În municipiul Baia Mare a nins în cursul zilei de miercuri, 4 ianuarie mai bine de 12 ore şi stratul de zăpadă a ajuns la peste 30 de centimetri. Deoarece municipalitatea nu are un contract de deszăpezire cu nicio firmă, oraşul a fost acoperit de nămeţi.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA