spot_img
AcasăNews AlertBAIA MARE 2021 - Din 13 până în 15 mai, Baia Mare...

BAIA MARE 2021 – Din 13 până în 15 mai, Baia Mare găzduiește Festivalul Filmului European

DISTRIBUIȚI

Timp de trei zile vom avea ocazia să vedem o selecție de filme europene de calitate, la Teatrul Municipal Baia Mare, unde se desfășoară în perioada 13 – 15 mai Festivalul Filmului European.

Gala de deschidere a festivalului va avea loc vineri, 13 mai 2016, la Teatrul Municipal Baia Mare, începând cu orele 19.30, în prezența actorului băimărean Levente Molnár, din distribuția multpremiatului Son of Saul / Fiul lui Saul (Ungaria, 2015), câștigător al premiului Oscar pentru Cel mai bun film într-o limbă străină.

Ulterior proiecției filmului, Levente Molnar va fi disponibil pentru o sesiune de Q&A. Accesul este gratuit pe parcursul celor trei zile de festival.

La Gala de deschidere accesul se face în limita locurilor disponibile și EXCLUSIV în baza unei rezervări prealabile. Rezervările se pot face la adresa de e-mail [email protected] sau telefonic la numărul 0742-871-456.

“O aventură pornită acum 20 de ani continuă să pună pe agenda cinefililor din România spectacole de film european, în luna mai, în plin sezon al festivalurilor. Iar dacă uneori sunt prea multe petreceri în același timp, și unii nu știu cum să se împartă între Cannes și România…ne simțim onorați! Am vrea să ajungem în fiecare an în locuri mai îndepărtate și mai aproape de fiecare spectator.” (Echipa Festivalului Filmului European)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA