AcasăEvenimentSportBAFTĂ - Dr. Brown’s la Turneul final al CN de Minifotbal

BAFTĂ – Dr. Brown’s la Turneul final al CN de Minifotbal

DISTRIBUIȚI

Baftă. Echipa de minifotbal Dr. Brown’s Baia Mare participă la Turneul final al Campionatului Național de Minifotbal. Competiția va avea loc la finalul acestei săptămâni, în perioada 1-3 iulie și este găzduită la Deva.

La turneu s-au calificat 16 echipe din țară, iar potrivit tragerii la sorți, cei de la Dr. Brown’s au fost repartizați în Grupa A.

Prima etapă a turneului va fi deschisă chiar de către băimăreni. Aceștia vor susține partida în compania celor de la Ajax Galați, meciul desfășurându-se vineri, 1 iulie, cu începere de la ora 12:00. În a doua etapă a competiției, Dr. Brown’s Baia Mare vor disputa partida în compania celor de la Chedra Tax Ploieşti, în aceeaşi zi de la ora 19.00.
În ultima etapă băimărenii îi vor întâlni pe cei de la FC Hermannstadt, acțiune care se va desfășura sâmbătă, 2 iulie, de la ora 10:00.

De asemenea, sâmbătă, 2 iulie, vor fi organizate și sferturile de finală urmând ca duminică, 3 iulie, competiția să găzduiască semifinala și cele două finale, finala mare urmând a se desfășura cu începere de la ora 14:00.

Simona Vasiac

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA