AcasăActualitateSocialBACALAUREAT ÎN SIGURANȚĂ – Vezi ce măsuri suplimentare au luat polițiștii maramureșeni...

BACALAUREAT ÎN SIGURANȚĂ – Vezi ce măsuri suplimentare au luat polițiștii maramureșeni pentru desfășurarea examenului în siguranță

spot_img

DISTRIBUIȚI

BACALAUREAT ÎN SIGURANȚĂ   Examenul de bacalaureat este un moment important atât pentru elevii care îl susţin cât şi pentru familiile acestora. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş  a dispus măsuri suplimentare astfel încât pe perioada desfăşurării examenului să nu fie înregistrate evenimente care să afecteze siguranţa elevilor.

Măsurile luate au caracter preventiv şi sunt menite să asigure ordinea publică, astfel încât elevii să beneficieze de un climat de linişte şi normalitate în zona celor 11 centre de examinare. Astfel, polițiştii se vor afla în această perioadă în zona adiacentă instituțiilor de învățământ, precum şi pe traseele de deplasare înspre şi de la acestea, pentru depistarea şi luarea măsurilor legale față de persoanele care, prin comportamentul sau activitățile desfăşurate, ar putea afecta climatul de siguranță publică.

De asemenea, polițiştii rutieri vor asigura fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere şi a ambuteiajelor.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş urează succes tuturor candidaţilor înscrişi la examen!

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA