AcasăActualitateAZI ÎN BAIA MARE | Asociația Suflete Verzi invită întreaga comunitate băimăreană...

AZI ÎN BAIA MARE | Asociația Suflete Verzi invită întreaga comunitate băimăreană la o Manifestare de Solidaritate cu Ucraina

spot_img

DISTRIBUIȚI

Asociația Suflete Verzi invită întreaga comunitate băimăreană la o Manifestare de Solidaritate cu Ucraina.

Evenimentul de Solidaritate va avea loc în Piața Libertății în Centru Vechi din Baia Mare pe data de 02.03.2022 la ora 18.00.

Ideea evenimentului a venit în urma evenimentelor petrecute în Ucraina în ultimele zile și a manifestărilor de solidaritate organizate peste tot în jurul lumii. Scopul evenimentul este ca participanții să își exprime ideile într-un mod pașnic, să îșii arate susținerea, solidaritatea și să solicite încetarea agresiunilor față de vecinii noștrii ucrainieni. Organizatorii își doresc să creeze o atmosferă liniștită în care toată lumea să se simtă în siguranță.

Organizatorii evenimentului fac un apel deschis către comunitatea din Baia Mare:

“Dacă există artiști doritori să se alăture manifestației noastre de miercuri seara, îi invităm să își folosească talentele în semn de solidaritate cu vecinii din Ucraina care trec printr-o încercare grea.”

Există o mobilizare rapidă la nivel local, ONG-urile, autoritățile locale și cetățenii, colaborează pentru a ajuta persoanele care au trecut granița în România. Cu toate acestea, mesajul organizatorilor este următorul:

“În același timp, ne gândim în continuare la cei care au rămas în Ucraina și luptă pentru democrație, luptă pentru țara lor, iar unii sunt nevoiți să se ascundă pentru a rămâne în viață. Ne dorim să rămânem solidari cu cei care se află într-un moment de neliniște și să ne unim la o manifestație care solicită oprirea agresiunii și restabilirea păcii în Ucraina.”

Pentru a participa la Manifestația de Solidaritate puteți vizita pagina evenimentului unde găsiți toate detaliile necesare:
https://www.facebook.com/events/484212586699663?ref=newsfeed

Pentru a ne sprijini inițiativele puteți vizita și urmări pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/greenysoul

Nume legal al asociației: Asociația Suflete Verzi

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA