AcasăActualitateAVIZ CELOR CARE DENIGREAZĂ- Cătălin Cherecheș va primi daune de 5.000 de...

AVIZ CELOR CARE DENIGREAZĂ- Cătălin Cherecheș va primi daune de 5.000 de Euro de la Gheorghe Gligan, consilierul PSD care a dus o adevărată campanie de defăimare împotriva sa, a decis Curtea de Apel Cluj

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare va primi daune morale în valoare de 5.000 de Euro, a decis Curtea de Apel Cluj, sentința fiind definitivă și irevocabilă. Acesta l-a dat în judecată pe Gheorghe Gligan, jurnalist și consilier local PSD, care în repetate rânduri a postat pe rețeaua de socializare Facebook, dar și în alte medii online, acuzații și articole defăimătoare, denigratoare, care au adus grave atingeri imaginii și demnității lui Cătălin Cherecheș și a familiei sale.

Primarul a câștigat în primă instanță la Tribunalul Maramureș, însă Gheorghe Gligan a făcut recurs. Instanța clujeană a considerat că nu este loc de dubii și că pârâtul se face vinovat de cele menționate mai sus, așa că a dat câștig de cauză reclamantului. Cătălin Cherecheș s-a prezentat în fața instanței fără avocat, reprezentându-se singur.

Curtea de Apel Cluj a respins apelul lui Gligan:Respinge apelul declarat de paratul Gligan Gheorghe impotriva sentintei civile nr. 941 din 06.07.2018 a Tribunalului Maramures pronuntata in dosar nr. 1794/100/2017, pe care o mentine. Cu drept de recurs in termen de 30 de zile de la comunicare, Recursul se va depune la Curtea de Apel Cluj sub sanctiunea nulitatii. Data si pronuntata in sedinta publica in 26.09.2019”, potrivit clujust.ro

Cătălin Cherecheș a început demersurile de trimitere în judecată a consilierului local PSD în toamna anului 2019. Primarul municipiului Baia Mare a solicitat atunci daune morale pentru actele de defăimare la care a fost supus de către Gligan.

Gheorghe Gligan, în scris, prin postări pe pagina personală de Facebook a făcut afirmații prin care au adus atingerea demnității, imaginii, onoarei și reputației lui Cătălin Cherecheș, primar al municipiului Baia Mare, afirmații care dacă ar fi adevărate ar expune reclamantul la sancțiuni penale, administrative, disciplinare ori disprețului public”, se arată în cererea de chemare în judecată formulată de Cherecheș prin intermediul avocatului său.

 

Sursă info: clujust.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA