AcasăAdministrațieAVERTISMENTE ȘI AMENZI ÎN BAIA MARE - Polițiștii locali de la Biroul...

AVERTISMENTE ȘI AMENZI ÎN BAIA MARE – Polițiștii locali de la Biroul Protecția Mediului au desfășurat 708 controale în municipiu

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali băimăreni din cadrul Biroului Protecția Mediului au efectuat zilele trecute un număr impresionant de controale: nu mai puțin de 708. Aproximativ 1.100 de coșuri stradale au fost monitorizate și s-au identificat 64 de depozite abandonate pe domeniul public.

Au mai fost controlate pentru nereguli și 166 de locuri de joacă din oraș, dar și 5 verificări la șantiere organizate unde s-a urmărit dacă sunt respectate regulile de depozitare a deșeurilor provenite din construcții. Între timp, polițiștii au depistat și un autoturism care a fost parcat pe spațiul verde. Șoferul acestuia s-a ales cu avertisment.

În urma controalelor și verificărilor efectuate de către agenți, s-au încheiat 6 procese verbale de constatare unde s-au aplicat avertismente, după cum urmează: distrugere material dendrologic, abandonare deșeuri, parcare pe spațiul verde, lipsa unui contract de colectare a deșeurilor provenite din construcții.

Tot în urma celor peste 700 de controale, s-a aplicat o singură amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru necurățarea carosabilului.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA