Acasăsinucidere maramuresAVERTISMENT - Un nor de poluare toxică va lovi Marea Britanie

AVERTISMENT – Un nor de poluare toxică va lovi Marea Britanie

DISTRIBUIȚI

Marea Britanie este pe cale să fie sufocată de un nor de poluare toxică, adus de aerul cald de pe continent.

Experţii avertizează persoanele cu probleme de respiraţie să fie precaute în următoarele câteva zile, având în vedere că aerul va deveni impur. Consecinţele vor fi amplificate de nivelurile ridicate de polen prognozate pentru jumătatea sudică a Marii Britanii în această săptămâna.

Poluarea va fi mai mare în sud-vestul, sudul şi centrul Marii Britanii, doar nordul şi zona de est urmând să fie mai puţin afectate, relatează Express.co.uk

Asthma UK avertizează, de asemenea, în privinţa simptomelor ce pot apărea şi atenţionează persoanele astmatice să-şi ia măsuri de precauţie. Experţii spun că o combinaţie de poluare şi polen în aer poate duce la aşa-numita „febra fânului”, care poate declanşa atacuri mortale de astm.

Directorul de cercetare Dr. Samantha Walker a spus: „Dacă aveţi astm, ar trebui să verificaţi prognozele de polen în aer şi nivelul de poluare din zona în care locuiţi. Asiguraţi-va că aveţi inhalator şi că ştiţi cum să procedaţi în cazul în care simptomele se agravează.”

DEFRA a declarat că nivelurile de poluare vor scădea spre week-end, datorită ploii torenţiale prognozate în cea mai mare parte din Marea Britanie.

Sursa: ziarulromanesc.net

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA