AcasăNews AlertAVERTISMENT - FOTO ŞOCANTE – O fetiţă de 6 ani zdrobită sub...

AVERTISMENT – FOTO ŞOCANTE – O fetiţă de 6 ani zdrobită sub roţile unui autobus. Cauza: nesupravegherea părinţilor şi traversarea neregulamentară

spot_img

DISTRIBUIȚI

Imagini de coşmar astăzi, 26 ianuarie 2012, în jurul orei 15.30 pe raza oraşului sătmărean Ardud. O micuţă de şase anişori a fost zdrobită pur şi simplu de un autobus. Fetiţa era cu un alt fraţior care a reuşit să traverseze neregulementar strada. Medicii nu au mai putut să o salveze pe fetiţă.

Accidentul s-a petrecut cu puţin după ora 15.30, când fetiţa, împreună cu fratele ei mai mare, au fost lăsaţi nesupraveheaţi de părinţi şi încercau să traverseze drumul principal din localitate pentru a ajunge la un magazin alimentar. Fratele a reuşit să traverseze, însă micuţa a rămas câţiva metri în urmă, ieşind astfel în calea unui autobuz de câteva tone.  Pe când şoferul a observat-o pe copilă, era deja prea târziu. A frânat brusc, însă trupul micuţei a fost prins sub roata din faţă a autobuzului. Potrivit consătenilor, fetiţa mai avea 11 fraţi, iar mama este acum însărcinată cu cel de-al 13-lea copil.

„Cunoaştem familia. Locuiesc în cartierul de ţigani din marginea oraşului. Din câte ştiu eu tatăl a fost ciurdar, iar mama face copii pe bandă rulantă de peste 10 ani. Chiar şi acum este însărcinată ”, a declarat pentru jdd.ro, una dintre vecine. Un echipaj de criminalişti de la Inspectoratul de Poliţie Satu Mare s-au deplasat la faţa locului pentru a constata decesul şi pentru a ridica trupul neînsufleţit al fetiţei, care a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Satu Mare în vederea efectuării necropsiei. „Cauza este de competenţa noastră. Cel mai probabil şoferul va fi cercetat penru ucidere din culpă, însă rămâne de văzut dacă acesta a consumat sau nu alcool, respectiv în ce circumstanţe s-a petrecut evenimentul”, a precizat pentru jdd.ro, Ana Rusu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Sursă text şi foto: www.jdd.ro

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA