AcasăLifestyleMondenAVERE FABULOASĂ - Cât de bogat este deputatul Sebastian Ghiță

AVERE FABULOASĂ – Cât de bogat este deputatul Sebastian Ghiță

DISTRIBUIȚI

AVERE FABULOASĂ Sebastian Ghiță s-a aflat în ultima perioadă în prim plan din cauza războiului cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Deputatul PRU este urmărit penal în mai multe dosare de corupție, ultimul fiind celebrul Ponta-Ghiță-Blair, unde este acuzat de spălare de bani.

AVERE FABULOASĂ Deși i s-a pus sechestru pe mare parte din avere, Ghiță este în continuare un politician foarte bogat, care a reușit să ajungă la nici 40 de ani, milionar în euro.

Așadar, potrivit declarației de avere, depusă în iunie 2016, deputatul deține 3 terenuri în Ploiești și o casă în care locuiește, în același oraș, deținută împreună cu soția sa.

Impresionantă este colecția de ceasuri, în valoare de 900.000 de euro, dar și cele de bijuterii și obiecte de artă care se ridică la peste 16 milioane de euro.

Ghiță mai are un cont în bancă în care sunt depozitați 18 milioane de euro, dar și două împrumuturi pe care el le-a acordat altora, în valoare de aproape 100 de milioane de euro.

citeşte şi VESTE BUNĂ – Rata șomajului, în scădere în județul Maramureș

Pe lângă această avere fabuloasă, deputatul mai încasează și salariul de la Parlamentul României în valoare de 56.060 de lei pe an.

sursa

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA