AcasăActualitateSocialAVERE EXECUTATĂ – Fost șef SRI, dator vândut băncilor

AVERE EXECUTATĂ – Fost șef SRI, dator vândut băncilor

DISTRIBUIȚI

AVERE EXECUTATĂ  Fostul șef al SRI a luat un credit de 2,2 milioane euro acum 5 ani, pe care nu l-a putut returna! Băncile îi execută acum averea, titrează Stirilekanald.
Virgil Măgureanu și soția lui, Maria, au fost executați silit de o societate care a preluat creanța unei bănci de la care fostul șef al SRI a făcut un credit în urmă cu 5 ani. Virgil și Maria Măgureanu au pierdut un etaj întreg dintr-un bloc situat în Piața Victoriei, peste drum de Guvernul României. Imobilul a fost scos la licitație de către un executor judecătoresc pentru suma de 272.029 euro, fiind prezentat ca spațiu de birouri format din 6 camere plus dependințe și având o suprafața de 169.09 mp.


Suma totală pe care soții Măgureanu o datorează firmei de recuperare este una de-a dreptul amețitoare și sare de 2,2 milioane euro (2,7 milioane lei și 1,7 milioane euro), fără a calcula aici dobânzi și penalități. Informația este una surprinzătoare în condițiile în care nu se știa până acum că Virgil Măgureanu ar avea probleme cu banii.

Măgureanu a fost primul director al SRI de după Revoluție. Este un personaj privit cu teamă și respect de către clasa politică din România, cu toate că a demisionat de la șefia Serviciului acum aproape 20 de ani. Are 75 de ani și pozează într-un pensionar liniștit, o imagine contestată de fosta lui noră, care a depus mai multe plângeri la DNA împotriva lui și a familiei sale. Virgil Măgureanu deține mai multe afaceri, majoritatea ținute „în umbră”, singura mai cunoscută fiind o fabrică de prelucrare a fructelor situată în localitatea natală, Giurtelecu Hododului, județul Sibiu, acolo unde își petrece cea mai mare parte a timpului, de ceva vreme încoace.

Sursă info.
Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA