spot_img
Acasăsinucidere maramuresAventura in defileul Lapusului (VIDEO)

Aventura in defileul Lapusului (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

O tabără şi două expoziţii de fotografie, o Olimpiadă a Ţării Lăpuşului şi un stand propriu la Târgul Naţional de Turism al României. Cu asta se laudă organizatorii proiectului care, timp de 21 de luni, au făcut cunoscut Defileul Lăpuşului nu doar turiştilor din ţară, ci chiar şi maramureşenilor. 

Au admirat natura, au descoperit tradiţia şi au trăit aventura – toate in Defileul Lăpuşului. Locul pitoresc ce abundă in cascade, peşteri, dealuri, puncte de belvedere şi cultură a fost descoperit , in 21 de luni, nu doar turiştilor, ci şi maramureşenilor. Proiectul care a avut ca scop promovarea potenţialului turistic al Defileului Lăpuşului se apropie de final , iar cei care au trudit la reuşita acestuia aşteaptă  rezultate concrete de la toamnă, in funcţie de fluxul  turiştilor in zonă.

Proiectul va culmina cu o expoziţie la Planetariu, pe 2 aprilie , când toţi cei interesaţi de frumuseţile Defileului ar putea urmări şi filmele realizate in zona in care valorile etnografice s-au conservat peste timp.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA