Acasăoameni noiAVEM UN CÂȘTIGĂTOR – Marele premiu la Loto, în valoare de 2...

AVEM UN CÂȘTIGĂTOR – Marele premiu la Loto, în valoare de 2 milioane de euro, a fost câștigat

DISTRIBUIȚI

AVEM UN CÂȘTIGĂTOR  Loteria Română anunță că la extragerea de duminică, 11 februarie, a fost câștigat un premiu în valoare de două milioane de euro cu un bilet care a costat doar 14,5 lei.

Premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost este în valoare de 9.325.973,81 lei (2 milioane de euro) și a fost jucat la o agenție din Iași.  Biletul norocos a fost jucat la agenția 22-042 din Iași și a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49.

Acesta este primul câstig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câștigat în data de 03.12.2017 și a fost în valoare de 6.372.850,87 lei.

O miză și mai mare continuă să aibă însă Joker, unde nu s-a mai câștigat de mult și s-a ajuns la un premiu de 3,4 milioane de euro.

Câștigătorul are la dispozitie 90 de zile de la data tragerii pentru a-si revendica premiul. Numerele norocoase la extragerea Loto de duminică, 11 februarie, le puteți afla de aici.

 

Sursă info.

 

Citește și: http://2.actualmm.ro/initiativa-unica-in-romania-primarul-chereches-vrea-infiintarea-unui-compartiment-pentru-integritate-si-anticoruptie-in-primaria-baia-mare/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA