AcasăActualitate112AVEA PROBLEME EMOȚIONALE – O angajată a Penitenciarului Poarta Albă și-a tăiat...

AVEA PROBLEME EMOȚIONALE – O angajată a Penitenciarului Poarta Albă și-a tăiat venele la locul de muncă

DISTRIBUIȚI

AVEA PROBLEME EMOȚIONALE  O angajată a Penitenciarului Poarta Albă și-a tăiat venele, miercuri, la locul de muncă, pe fondul unor probleme emoționale. Femeia a fost transportată la spital, unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabi Botezan, a declarat că în cursul zilei de miercuri, o angajată a instituției, care lucrează de peste zece ani în sistem, pe fondul unor probleme emoționale, și-a crestat în mai multe locuri încheietura mâinii stângi.

Femeia a fost observată de către colegi, care l-au chemat imediat pe medicul unității. Acesta a bandajat-o pe femeie, care a fost ulterior transportată la Spitalul Județean Constanța, pentru investigații suplimentare.

La această oră, femeia a fost deja externată și urmează să fie monitorizată la locul de muncă. De asemenea, femeii i s-a recomandat să se odihnească și cel mai probabil și să consulte un psiholog. Gestul femeii ar fi fost provocat de probleme personale. Potrivit conducerii penitenciarului, femeia nu a mai creat probleme până în acest moment.

 

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA