spot_img
AcasăActualitateAVARII ȘI LUCRĂRI DE MODERNIZARE - Furnizarea apei potabile va fi sistată...

AVARII ȘI LUCRĂRI DE MODERNIZARE – Furnizarea apei potabile va fi sistată temporar pe mai multe străzi din Baia Mare și în localitățile Satu Nou de Sus și Dumbrăvița

spot_img

DISTRIBUIȚI

AVARII ȘI LUCRĂRI DE MODERNIZARE  Băimărenii de pe mai multe străzi din municipiu vor rămâne, timp de câteva ore, fără apă la robinete, astăzi, 6 noiembrie. Sistarea furnizării de apă potabilă de către societatea Vital vine ca urmare a unor lucrări de modernizare și reabilitare a rețelei de apă.

Astfel, băimărenii de pe străzile Mihai Eminescu, strada Dealul Groșilor și localitatea Dumbrăvița nr. 244A vor rămâne fără apă la robinete între orele 9:00 și 12:00.

Între orele 8:30 și 13:00, furnizarea apei potabile va fi sistată temporar de către societatea Vital pe străzile Rapsodiei și Melodiei din municipiu.

Locuitorii din Satu Nou de Sus (numerele de la 260 la 309) vor rămâne și ei fără apă potabilă la robinete. De această dată este vorba despre o avarie apărută la rețeaua de apă, mai exact o conductă spartă. Echipele de intervenție Vital sunt deja la fața locului pentru a remedia problema în cel mai scurt timp posibil. În Satu Nou de Sus, reluarea furnizării de apă potabilă este estimată pentru ora 13:00.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA