spot_img
AcasăActualitateAVARIE MAI PUȚIN OBIȘNUITĂ – Comuna maramurșeană Botiza a rămas fără curent...

AVARIE MAI PUȚIN OBIȘNUITĂ – Comuna maramurșeană Botiza a rămas fără curent electric din cauza unei berze

DISTRIBUIȚI

AVARIE MAI PUȚIN OBIȘNUITĂ   Comuna Botiza, judeţul Maramureş, a rămas, duminică, fără curent electric, din cauza unui scurtcircuit produs la firele de înaltă tensiune de către o barză, care a fost carbonizată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că o echipă a Electrica intervine pentru restabilirea alimentării cu energie electrică.

Un scurtcircuit electric produs de o barză la firele de înaltă tensiune a dus la întreruperea furnizării cu energie electrică a comunei Botiza. Erau două berze, dintre care una este carbonizată. O echipă a Electrica intervine pentru remedierea situaţiei şi restabilirea alimentării cu energie electrică a comunei”, a spus Alexa Gonczi.

Primarul comunei Botiza, Florea Poienar, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX că nu a mai auzit de un incident similar provocat de o barză.

Pe Valea Sasului s-a întâmplat, a fost o barză pe linia de curent şi s-a electrocutat, a făcut legătura între cele două fire, astfel că s-a produs un scurtcircuit. Toată comuna este afectată de pana de curent. Pompierii au dat jos barza carbonizată, iar cealaltă care era cu ea a scăpat”, a afirmat edilul din Botiza.

 

Sursă info: Mediafax.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA