AcasăLifestyleAvantajele unui portcard - De ce ar trebui să ținem cont atunci...

Avantajele unui portcard – De ce ar trebui să ținem cont atunci când îl achiziționăm

spot_img

DISTRIBUIȚI

Accesoriu extrem de util în opinia unor persoane, portcardul concurează cu portofelele clasice atunci când vine vorba de estetică și de design, dar și de funcționalitate. Mulți aleg portcardul în defavoarea portofelului clasic mai ales pentru dimensiunile pe care le are, însă acesta este ideal a fi purtat și pentru posibilitatea de a-l accesoriza la ținutele stilate sau de a-l transforma într-un accesoriu care completează perfect ținuta dorită. Iată cum poți alege portcardul potrivit nevoilor și preferințelor tale și care sunt avantajele acestuia.

Ce este portcardul și cu ce este diferit de un portofel clasic?

Portcardul este un accesoriu util pe care îl poți purta cu tine pretutindeni, oferindu-ți posibilitatea de a avea în permanență în buzunar sau în geantă cardurile de credit, cardurile business, cartelele de transport sau cardurile de fidelitate pe care le folosești zi de zi.

Deși mulți ar crede că un portcard și un portofel sunt unul și același lucru sau cel puțin destul de asemănătoare, există totuși câteva diferențe notabile între cele două. Într-un portcard nu există loc pentru depozitarea monedelor sau banilor, și nici pentru documente mai mari de dimensiunea obișnuită a unui card.

Portcardurile pot fi realizate din diverse materiale, însă modelele de port carduri din piele naturala sunt unele dintre preferatele utilizatorilor, date fiind atât designul simplu și rafinat al acestora, cât și rezistența crescută pe care o prezintă acest material.

De ce să alegi un portcard în locul unui portofel clasic?

Motivele pentru care astăzi un portcard este de preferat în locul unui portofel clasic sunt evidente, multe dintre acestea fiind raportate la activitățile și la obiceiurile pe care le au oamenii. În primul rând, trăim vremuri în care plata cash este lăsată deoparte în favoarea plăților cu cardul. Pentru că nu mai sunt folosite atât de multe monedele și bancnotele pentru plată, oamenii preferă să poarte cu ei cardurile de care au nevoie într-un accesoriu mai mic, pe care să îl transporte mult mai ușor – portcardul.

În al doilea rând, portcardul este un accesoriu la modă mult mai apreciat decât portofelul clasic. Poți alege portcardul potrivit care să întrunească preferințele de stil pe care le ai și pe care să îl asortezi la articolele vestimentare sau la celelalte accesorii din ținută. Cu un design minimalist și o estetică deosebită, un portcard poate fi accesoriul la modă perfect pentru ținutele tale.

Criterii pentru alegerea unui portcard potrivit 

În momentul în care achiziționezi un portcard de purtarea căruia să te bucuri cât mai mult, este nevoie să ai în vedere câteva lucruri importante. Verifică dacă acesta este prevăzut cu slot pentru cartea de identitate, dat fiind că aceasta are o dimensiune atipică, mai mare decât cardurile clasice de debit sau de fidelitate.

De asemenea, verifică numărul de sloturi cu care este prevăzut portcardul, mai ales dacă știi că deții multe carduri cărora dorești să le găsești un loc sigur pentru a le transporta cu tine oriunde, dar și materialul din care este acesta realizat sau culoarea pe care o are.

Preferate sunt portcardurile din piele care au nu numai o rezistență crescută, ci și un design minimalist, dar în același timp de efect. Culoarea pe care o va avea portcardul ales trebuie să te reprezinte cu succes, să îți reprezinte personalitatea sau stilul, tocmai de aceea este important să acorzi atenție chiar și acestui detaliu puțin important pentru unele persoane.

Odată avute în vedere toate aceste criterii de alegere a unui portcard, bucură-te de utilitatea pe care o prezintă acesta, precum și de ușurința în utilizarea lui.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA