AcasăLifestyleAvantajele unui aparat de bărbierit electric

Avantajele unui aparat de bărbierit electric

DISTRIBUIȚI

Poza se poate descarca de aici.

 

Iritarea pielii în urma bărbieritului este comună – acest lucru nu înseamnă, însă, că nu mai trebuie să te bărbierești. În cazul în care ai probleme cu iritația pielii, roșeața, acneea sau tăieturile de după ras, un aparat de bărbierit electric poate fi o variantă potrivită pentru tine.

 

Află din acest articol ce avantaje prezintă un aparat de bărbierit electric și dacă acesta ar putea fi soluția pentru tine – deși, probabil deja cunoști răspunsul.

 

Protejează pielea

Aparatul de bărbierit electric prinde firul de păr fără să tragă de piele, lucru care reduce iritarea acesteia. Datorită tehnologiilor noi implementate în astfel de aparate, problemele comune ale bărbieritului, ca iritația sau disconfortul, apar mai rar și în forme mai puțin severe.

 

Pe măsură ce se află mai multe despre cum reacționează pielea în fața diferitelor tipuri de bărbierit, a compușilor chimici etc, varianta electrică este îmbunătățită.

 

Viteza

Unul dintre avantajele principale pe care le oferă un aparat de bărbierit electric este viteza. Deoarece nu mai trebuie să folosești spumă de ras, să schimbi lama sau să o cureți la câteva minute, poți să obții rezultatele dorite într-un timp scurt. Mai ales dacă te bărbierești dimineața, înainte de a pleca la muncă, economisirea a câteva minute face diferența.

 

Astfel, ai și mai mult timp pentru alte aspecte ale îngrijirii personale, precum aplicarea de ceară de păr pentru bărbați sau exfolierea tenului. În plus, curățarea aparatului se face, de asemenea, foarte repede, deci, chiar beneficiezi de mai mult timp liber sau pentru alte activități.

 

Ușor de folosit

Spre deosebire de metodele vechi de bărbierire, care necesitau nu doar timp, ci și folosirea anumitor unghiuri pentru a atinge toate zonele feței, aparatele moderne sunt ușor de utilizat. Presiunea, aderența, tehnica unghiului, toate sunt lucruri care aparțin de domeniul trecutului, atunci când folosești un produs.

 

Utilizarea unui aparat de bărbierit electric înseamnă, în mare, doar mișcări de sus în jos, care sunt suficiente pentru a îndepărta părul. Dacă rămân fire, acestea pot fi îndepărtate folosind mișcări mai mici. Datorită acestor mișcări, șansele de iritare scad, de asemenea.

 

Rezistă mai mult

Atât timp cât aparatul nu este lovit de o suprafață dură, poți să continui să-l folosești pentru o perioadă lungă. Acesta poate continua să funcționeze fără nicio problemă timp de câțiva ani.

 

Același lucru se poate spune și despre lama unui aparat de ras electric. În funcție de producător, aceasta nu va necesita niciodată schimbare sau doar după o perioadă de 1 – 2 ani. Desigur, contează și cât de des folosești aparatul, deoarece dacă este utilizat mai des, lama se poate toci mai repede. Chiar și în acest caz, schimbarea acesteia se face în timp, după ani de folosință.

 

Te poți bărbieri oriunde

Un astfel de produs trebuie, adesea, încărcat la o priză electrică, însă, dacă are suficientă baterie, poți să-l iei cu tine oriunde. Fiind portabil, înseamnă că poți să-l iei cu tine și în vacanță. Chiar dacă are dimensiuni ce pot părea mari, un aparat electric de ras ocupă surprinzător de puțin loc în bagajul tău.

 

În cazul în care baia este ocupată și trebuie să te bărbierești, poți alege alt loc alt casei – atât timp cât ai grijă să nu lași păr peste tot, desigur. Cu un astfel de aparat poți să obții rezultate destul de bune chiar și fără să folosești oglinda, utilizând-o doar la final, pentru mici retușuri, în cazul în care ți-au scăpat anumite zone.

 

Alege un aparat de bărbierit electric și vei observa avantajele care fac diferența și de ce această categorie de produse este atât de populară în ziua de azi!

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA