AcasăLifestyleAvantajele folosirii unui aparat dentar

Avantajele folosirii unui aparat dentar

DISTRIBUIȚI

Aparatul dentar reprezintă una dintre cele mai des întâlnite proceduri medicale care ajută la echilibrarea poziției dinților pe arcada maxilarului. Acesta este un tratament ortodontic folosit pentru îndreptarea dinților, ceea ce îmbunătățește în mod considerabil aspectul estetic.

Cui te adresezi dacă ai nevoie de un aparat dentar?

Ortodonția se ocupă de protejarea dinților iar medicul ortodont este cel care efectuează tratamentele de specialitate în acest sens. Recomandarea aparatului dentar se face în funcție de nevoile pacienților. Este vorba despre un proces destul de complex și de durată, dar avantajele oferite sunt pe măsură.

Medicul ortodont poate să găsească tratamentul ortodontic cel mai potrivit pentru tine. Aparatele dentare sunt de mai multe feluri : fixe, mobile sau cu brackeți metalici și se pliază perfect necesităților clienților.

Purtarea unui aparat dentar reprezintă o grijă suplimentară în ceea ce privește igiena orală.

Avantaje ale aparatului dentar

În momentul în care există un real disconfort din cauza dinților îngrămădiți sau a unei mușcături anormale este nevoie cu siguranță de aparatul dentar.

Alte anomalii care pot fi corectate cu ajutorul acestui tratament sunt : dinții poziționați incorect și durerile mandibulei. Din aceste cauze, pot apărea ocluzii defectuoase sau chiar și alte probleme mai grave.

Aparatul dentar reprezintă soluția optimă de a obține o poziție corectă a dinților și a îmbunătăți aspectul estetic.

Despre implant dentar – ce este și care sunt avantajele acestuia

Dinții mențin integritatea osului maxilar și contribuie în mod decisiv la structura facială. Lipsa dinților duce la diminuarea osului și conferă un aspect îmbătrânit feței. Pentru înlocuirea cu succes a dinților naturali folosește cu încredere un implant dentar.

Implanturile dentare reprezintă soluții de lungă durată la prețuri excepționale. Acestea sunt confortabile, pot rezista toată viața și te ajută să-ți recapeți încrederea de sine. Se aseamănă foarte bine cu dinții naturali și sunt ușor de întreținut. Implantul dentar reprezintă o metodă modernă și eficientă de restaurare a dinților pierduți. Acesta face adevărate minuni pentru sănătatea dentară dar și pentru aspectul estetic.

Dacă nu vrei să-ți sacrifici dinții naturali purtând o proteză care-ți oferă un real disconfort, îndreaptă-ți mai bine atenția către implanturi, care se simt la fel de bine ca și dinții naturali. Dacă te confrunți cu pierderea dinților nu amâna înlocuirea acestora, pentru că pot apărea cu timpul și mai multe probleme.

Lipsa dinților modifică masticația și afectează în mod negativ aspectul estetic. Acolo unde nu mai există dinți, osul maxilar se va resorbi, ceea ce poate duce la imposibilitatea de a insera un implant.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.







TE-AR MAI PUTEA INTERESA