AcasăActualitate112AUTORITĂŢILE SĂTMĂRENE ÎN ALERTĂ - Un transport de carne şi unul de...

AUTORITĂŢILE SĂTMĂRENE ÎN ALERTĂ – Un transport de carne şi unul de furaje pentru porci, confiscate în Vama Halmeu

spot_img

DISTRIBUIȚI

AUTORITĂŢILE SĂTMĂRENE ÎN ALERTĂ Din cauza alertei cauzate de virusul pestei porcine africane, un nou transport de carne, dar și unul de furaje pentru porci, a fost oprit și confiscat la Vama Halmeu, în această săptămână.

“În urma controalelor efectuate în Postul de Inspecție la Frontieră Halmeu, împreună cu Poliția de Frontieră și Biroul Vamal Halmeu a fost supusă sechestrului / reținerii oficiale, cantitatea de 158 kg produse alimentare și 38 kg furaj pentru animale, în valoare totală de 3.923 lei.

Din produsele reținute au fost recoltate probe pentru examene de laborator, cu respectarea legislației Sanitare Veterinare în vigoare.

Produsele au fost denaturate, confiscate și incinerate, într-o unitate de ecarisare a teritoriului autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor”, se arată într-un comunicat de presă remis de Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare.

sursa info şi foto Presa SM

citeşte şi PROIECT MULT AȘTEPTAT DE BĂIMĂRENI – Amenajarea zonei Statuia Ostaşului Român – Liceul de Arte – Ştrand – Stadion Municipal

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA