spot_img
AcasăActualitateAUTORITĂȚILE MINT! AVEM DOVADA - Autoritățile: Slujba de înmormântare s-a desfășurat în...

AUTORITĂȚILE MINT! AVEM DOVADA – Autoritățile: Slujba de înmormântare s-a desfășurat în conformitate cu prevederile ordonanței militare, cu participarea a maximum opt persoane. Realitatea: minim 17 persoane înghesuite lângă mort

DISTRIBUIȚI

Suntem “bombardați” zilnic cu mesaje despre cum cetățenii ar trebui să se informeze doar din surse oficiale, autoritățile făcând astfel presa mincinoasă și minimizând rolul ei în societate. Dar, ce facem când tocmai informațiile din surse oficiale sunt niște minciuni?

Este cazul înmormântării care a avut loc astăzi la Tanatorio, în Baia Mare. Sute de oameni au fost filmați pe stradă, în alai, conducându-și pe ultimul drum persoana dragă. S-a cerut un punct oficial de vedere din partea CJSU (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență) Maramureș cu privire la acest caz, având în vedere imaginile emblematice în care apar o grămadă de jandarmi și polițiști care nu fac decât să supravegheze sutele de oameni pe stradă. Informația oficială a fost transmisă, însă nu reflectă realitatea.

Hai, luați minciuni din… surse oficiale

CJSU spune că înmormântarea a avut loc în condițiile ordonanțelor militare, respectiv că, în cimitir, lângă mormânt, nu au fost mai mult de 8 persoane. Vă redăm mai jos, integral, comunicatul autorităților:

Polițiștii băimăreni s-au sesizat din oficiu cu privire la prezența mai multor persoane în zona unui cimitir de pe raza municipiului reședință de județ. Echipajele de poliție s-au deplasat la fața locului și le-au solicitat cetățenilor care se aflau în perimetrul respectiv să respecte prevederile ordonanțelor militare. Slujba de înmormântare s-a desfășurat în conformitate cu prevederile ordonanței militare, cu participarea a maximum opt persoane. Celelalte persoane care au rămas în zona trotuarelor și gardurilor cimitirului sunt verificate, identificate și vor fi sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare de către polițiști. Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea de intervenție a polițiștilor, urmând a fi luate măsuri în funcție de cele constatate”, au declarat OFICIAL reprezentanții CJSU Maramureș.

Noi vă prezentăm realitatea: ordonanțele militare NU au fost respectate. Conform imaginilor filmate (și publicate de VasileDale.ro) chiar de către o persoană care a participat la tristul eveniment, în cimitir, lângă mormânt au fost cel puțin 17 persoane. Vă prezentăm imaginile doveditoare și vă lăsăm pe dvs. să comentați situația. Din respect pentru familia decedatului, nu vom posta imaginile filmate, însă le putem pune la dispoziția organelor competente.

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA