AcasăActualitate112ACTUALIZARE/ AUTORITĂȚILE, ÎN ALERTĂ – Un bărbat a dispărut aseară în zona...

ACTUALIZARE/ AUTORITĂȚILE, ÎN ALERTĂ – Un bărbat a dispărut aseară în zona Barajului Firiza

DISTRIBUIȚI

AUTORITĂȚILE, ÎN ALERTĂ    Un bărbat în vârstă de 69 de ani a dispărut aseară în zona Barajului Firiza din municipiul Baia Mare. Potrivit jandarmilor maramureșeni, acesta a fost dat dispărut de către rude în jurul orei 18:30.

Încă de aseară, jandarmii și pompierii îl caută pe bărbat. Mai mult, la fața locului a fost chemată și Echipa Canină de Căutare Salvare Baia Mare care a început căutările cu un câine de urmă.

În jurul orelor 18:30 am fost solicitați să acordăm sprijin în operațiunea de căutare a unui bărbat cu vârsta de 69 de ani care s-ar fi rătăcit în zona Barajului Firiza. Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș a răspuns solicitării și participă la căutare cu un echipaj format din patru jandarmi cu un autoturism de teren!” a transmis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Maramureș.

Se știe despre bărbat că are probleme cardiace și a avut un infarct la activ. Acesta ar fi trebuit să se întoarcă pentru tratament, însă nu a fost de găsit. Autoritățile continuă căutările în speranța că bărbatul este în viață.

 

Actualizare:

Căutările au fost reluate astăzi dimineață în jurul orei 10:00. Din păcate, la scurt timp de la începerea căutărilor, bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost găsit mort.

Bărbatul a dispărut ieri în jurul orei 13:00 după ce a mers în pădure la cules de ciuperci. Când au observat că a trecut prea mult timp iar acesta nu se întoarce, rudele bărbatului au alergat autoritățile.

Știre în curs de actualizare

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA