spot_img
AcasăActualitate112AUTORITĂȚILE, ÎN ALERTĂ – Adolescentă dintr-un centru de plasament din Piatra Neamț,...

AUTORITĂȚILE, ÎN ALERTĂ – Adolescentă dintr-un centru de plasament din Piatra Neamț, descoperită moartă într-un baraj

DISTRIBUIȚI

AUTORITĂȚILE, ÎN ALERTĂ O adolescentă de 15  ani dintr-un centru de plasament din Piatra Neamț a fost găsită marți înecată în barajul unei hidrocentrale din zona limitrofă a municipiului. Fata, care fusese dată dispărută de către autoritățile pentru protecția copilului, era cunoscută cu probleme de comportament.

Poliția Neamț a declanșat o anchetă în cazul unei fete de 14 ani găsită înecată în barajul Bâtca Doamnei, din zona hidrocentralei de pe râul Bicaz, de la intrarea în Piatra Neamț. Copila a fost dată dispărută luni seara dintr-un centru de plasament al Direcției pentru Protecția Copilului. Deocamdată, nu se cunoaște motivul pentru care ea a recurs la acest gest.

A doua zi, fata a fost observată de un localnic din Piatra Neamț cum a dispărut sub apă în barajul Bâtca Doamnei, după ce fusese observată agitându-se la suprafața apei. Ulterior, bărbatul a sunat la numărul de urgență 112, trupul fetei fiind recuperat de un echipaj de pompieri în timp ce plutea pe apă.

Scoasă la mal de către salvatori, copila a fost resuscitată minute în șir, fiind transportată apoi la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, unde medicii au declarat decesul.

„Polițiștii au declanșat o anchetă încă de la dispariția minorei, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Conform procedurilor, au fost desfășurate cercetări pe tot parcursul nopții, însă fără ca minora să fie identificată”, a declarat pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, Elena Bulgărea.

Copila de 15 ani era cunoscută cu probleme de comportament, aceasta fiind dată dispărută și în urmă cu două luni din centrul unde se afla în îngrijire.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA