AcasăNews AlertAUTOMUTILARE - Un tânăr din Baia Mare și-a înfipt cuțitul direct în...

AUTOMUTILARE – Un tânăr din Baia Mare și-a înfipt cuțitul direct în inimă și a supraviețuit (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Imagini de groază astăzi la prânz în Baia Mare. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost salvat de medici în ultima clipă după ce și-a înfipt cuțitul direct în inimă. Băimăreanul a fost dus la spital și a intrat direct în sala de operație.

La 11.30 un apel disperat că în zona Craica (strada Pășunii, în dreptul imobilului cu numărul 3), un tânăr care a consumat băuturi alcoolice a pus mâna pe un cuțit pe care și l-a înfipt în piept.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș a fost trimis imediat la locul incidentului. Când au văzut starea critică a tânărului s-a chemat în ajutor și echipajul de terapie mobilă intensivă SMURD. Cu eforturi disperate medicii au reușit să îl stabilizeze iar victima a fost transportată la UPU a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Aici tânărul a fost dus direct în sala de operație deoarece lama cuțitului i-a atins cordul.

Polițiștii băimăreni au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Se pare că băimăreanul de 23 ani a consumat băuturi alcoolice și apoi s-a luat la ceartă cu mai multe rude. Atunci ar fi pus mâna pe cuțit și sub privirile acestora și l-a înfipt în inimă. Se pare că nu este la primul incident de acest gen. Vecinii susțin că și în trecut acesta s-ar mai fi automutilat.

ACTUALIZARE 

„A ajuns la noi în jurul orei 13.00. Avea o plagă cardiacă şi una pulmonară. A fost operat de urgenţă de medicii Giuliano Petruţ, medic chirurgie toracică şi Alin Hânsa, medic chirurgie vasculară. În prezent, pacientul se află pe secţia de Terapie Intensivă şi este stabil”, a declarat Sorina Pintea, managerul Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA