AcasăEvenimentAUTO - Prezenţa românească la cea de-a VI-a ediţie a Oldtimer Expo...

AUTO – Prezenţa românească la cea de-a VI-a ediţie a Oldtimer Expo Budapesta

spot_img

DISTRIBUIȚI

In perioada 26-30 aprilie 2012, o delegaţie de posesori de maşini istorice va reprezenta, pentru prima dată, România la cea de-a VI-a ediţie a Oldtimer Expo, ce va avea loc în Budapesta, în cadrul Centrului Expoziţional Hungexpo, strada Albertirsai, nr.10.
Echipa ce va reprezenta România a mobilizat pentru acest eveniment o “escadrilă” de automobile condusă din reprezentanţi ai Clubului VW Kafer din Baia Mare, colegii lor din ţară de la Retromobil Club România, dar şi prieteni de peste hotare.
In cadrul ediţiei din acest an se vor prezenta şi modele de automobile produse în ţările est-europene în perioada “Cortinei de fier”. România a fost un puternic jucător pe această piaţă, acesta fiind şi motivul pentru care organizatorii au insistat să fim prezenţi acolo cu un număr mare de automobile. Pentru aceasta cluburile au pregătit o serie de modele produse în România anilor ‘60-80, dintre care amintim: Dacia 500, Dacia 1100, Dacia 1300, Oltcit, ARO M461, ARO 243, dar şi celebra motocicletă Mobra.
La capitolul “surprize” intră şi alte automobile istorice produse în aceeaşi perioadă, dar cu un alt “pedigree”; acestea vor acompania familia de “autohtone” şi vor încânta publicul budapestan pe durata expoziţiei.
Locaţia nouă a expoziţiei Oldtimer Expo şi modificarea datei când are loc permit o prezenţă internaţională numeroasă; de asemenea, evenimentele ce se desfăşoară în paralel cu expoziţia vor mobiliza mulţi vizitatori şi posesori de maşini istorice să participe la un sfârşit de săptămână plăcut şi cu puternic parfum retro.
Plecarea spre Budapesta se va face din Baia Mare pe data de 26 aprilie la ora 9.00 AM din Piaţa Libertăţii.

ACTUALIZARE 1:Pentru locuitorii oraşului Baia Mare, VW Kafer Club împreună cu Retromobil România organizează pe data de 28 aprilie, de la ora 12.00, o expoziţie de maşini istorice în Piaţa Libertăţii, urmată de o mică paradă prin oraş. Acest eveniment va avea loc simultan în toate marile oraşe din ţară.
Foto si video in curand!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA