spot_img
AcasăActualitateSocialAUTO FURATE - Politistii de frontiera au depistat in trafic o masina...

AUTO FURATE – Politistii de frontiera au depistat in trafic o masina de 26.000 de euro furata

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din Maramureş  au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ  26.000 euro care în urma verificărilor efectuate s-a dovedit a fi furat.

În data de 02 martie 2012, lucrătorii din cadrul Sectorului PF Sighet au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de responsabilitate. Astfel în jurul orei 13.00, lucrătorii noştri au oprit pentru control pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi, model RS4, condus de Vasile U., în vârstă de 29 ani domiciliat în localitatea Bocicoiu Mare, jud. Maramureş.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca este radiat din circulaţie şi este semnalat ca fiind furat din anul 2008. Bărbatul este cercetat acum de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire la furt şi  punerea în circulaţie pe drumurile publice au unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Autoturismul în valoare de aproximativ 26.000 euro a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş pentru continuarea cercetărilor.

Autoturism  furat descoperit la intrarea în ţară

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au descoperit la intrarea în ţară un autoturism în valoare de aproximativ  8.000 euro care în urma verificărilor efectuate s-a dovedit a fi furat. În data de 02 martie 2012, în jurul orei 19.30 s-a prezentat în PTF Petea pentru a intra în ţară un autoturism marca Peugeot 607, condus de Iulian B., în vârstă de 21 ani domiciliat în localitatea Călineşti Oaş, jud. Satu Mare. La controlul de frontieră lucrătorii noştri au constatat că autoturismul figura ca furat încă din anul 2008. Bărbatul este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt iar autoturismul în valoare de 8.000 euro a fost indisponibilizat la sediul SPF Petea în vederea continuării cercetărilor.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA