Acasăsinucidere maramuresALERTĂ AUSTRIA - Alertă antiteroristă din cauza unui român

ALERTĂ AUSTRIA – Alertă antiteroristă din cauza unui român

spot_img

DISTRIBUIȚI

ALERTĂ AUSTRIA Un român a generat o alertă de securitate într-un campus universitar din oraşul austriac Graz, după ce martori au alertat poliţia despre prezenţa unui individ cu o armă de foc, agenţii descoperind că era de fapt un pistol de jucărie.

ALERTĂ AUSTRIA Incidentul a avut loc în campusul Universităţii Politehnice din Graz, în sud-estul Austriei, informează site-ul publicaţiei Kleine Zeitung.

În contextul măsurilor speciale de securitate luate pe fondul riscului terorist, echipe de intervenţie ale poliţiei au intervenit rapid în campusul universitar după ce martori au semnalat prezenţa unui individ care aparent avea asupra sa o armă de foc.

Agenţii de poliţie au depistat un român în vârstă de 24 de ani, fără locuinţă, care avea asupra sa o armă de jucărie. Pistolul putea fi confundat cu o armă reală dacă era observat de la distanţă.

Potrivit site-ului Steiermark.ORF.at, românul a spus că găsise arma într-un container de gunoi şi venise la universitate pentru a cumpăra o cutie de Cola de la un automat.

În urma incidentului, românul a primit interdicţie de a se apropia de campusul universitar, dar nu a fost reţinut.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA