AcasăEvenimentSportAUR, BRONZ ȘI FINALE - Patru medalii pentru Prodance 2000 la ”Cupa...

AUR, BRONZ ȘI FINALE – Patru medalii pentru Prodance 2000 la ”Cupa Potaissa” și seminar de pregătire

spot_img

DISTRIBUIȚI

AUR, BRONZ ȘI FINALE A fost un sfârșit de săptămână intens pentru sportivii de performanță de la școala de dans Prodance 2000, datorită participării la Concursul Național de Dans Sportiv ”Cupa Potaissa” de la Turda și a participării la seminarul de pregătire susținut de Marco Cavallaro și Letizia Ingrosso – campioni naționali ai Italiei la dans sportiv.

Două perechi de la Prodance 2000 au participat sâmbătă, 25 noiembrie, la Concursul Național ”Cupa Potaissa” desfășurat la Turda, obținând o medalie de aur, trei medalii de bronz și o calificare în finală.

Astfel, sportivii Darius Frîncău și Teodora Trufan au cucerit medalia de AUR la categoria Basic 12-13 ani Latino și alte 3 medalii de BRONZ la categoriile Basic 12-13 ani Standard, Open 12-15 ani Standard și Open 12-15 ani Latino. Perechea formată din Daniel Turon și Elisa Cucoșel au fost la doar o treaptă de podium, obținând locul 4 la categoria Precompetițional 2 dansuri 8-9 ani.

Sfârșitul de săptămână a fost marcat și de un seminar de pregătire în dansurile standard organizat de școala de dans băimăreană pentru sportivii de performanță, antrenori fiind, de această dată, Marco Cavallaro și Letizia Ingrosso – campioni naționali ai Italiei la dans sportiv, multipli finaliști la campionatele europene și mondiale de dans sportiv la categoriile amatori și profesioniști. În 2015 ei au fost medaliați cu bronz la Campionatul Mondial de Profesioniști care a avut loc în Leipzig – Germania.

Sportivul Marco Cavallaro a mai susținut un seminar de pregătire la școala de dans Prodance 2000 în luna octombrie a acestui an, revenirea sa împreună cu partenera de dans fiind apreciată și valorizată de către perechile participante la sesiunea de antrenamente.

Pe agenda școlii de dans figurează, în perioada următoare, concurarea la două competiții de dans sportiv, un spectacol de sărbători, trei evenimente de absolvire și o Gală caritabilă pentru marcarea sfârșitului de an.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA