AcasăActualitateAUGUST 2019 - Vital anunță continuarea acțiunii de actualizare a contractelor cu...

AUGUST 2019 – Vital anunță continuarea acțiunii de actualizare a contractelor cu clienții din maramureș

DISTRIBUIȚI

AUGUST 2019   Utilizatorii serviciilor prestate de către societatea VITAL S.A., care dețin branșamente individuale la bloc și case, și care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013, sunt rugați să se prezinte la sediile agențiilor VITAL, în vederea actualizării contractelor. Rugăm utilizatorii serviciilor noastre să își actualizeze contractele de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, până la data de 20 septembrie 2019.

Precizăm că actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziții legale în vigoare în domeniul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, se desfășoară conform graficelor stabilite. Utilizatorii din localitățile unde operează S.C. VITAL S.A., pot să se prezinte la sediile agențiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Șomcuta Mare și Ulmeni.

– pentru utilizatorii din Baia Mare la sediul societății din strada Gheorghe Șincai nr. 21 și la casieria de pe bulevardul Republicii nr.62 din Baia Mare.
– la Biroul de Relații cu Publicul, de luni – joi, în intervalul orar 07.30 – 16.00 și vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.
la Biroul de Relații cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni – joi, în intervalul orar 07.30 – 16.00 și vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.

Pentru întocmirea contractului, este necesară prezența titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosință, sau a împuternicitului notarial al acestuia, cu următoarele documente:

Act de proprietate sau contract de închiriere (original și copie)
Act de identitate (original și copie)

Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteți contacta Biroul Relații cu Publicul la numărul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

 

BRANȘAMENTE INDIVIDUALE BLOCURI

 

Bd. București nr. 1 – 19.

Str. Aviatorilor, str. Barbu Ștefănescu Delavrancea, str. Dobrogei, str. Dragoș Vodă, str. Gheorghe Șincai, str. Matei Basarab, str. Oituz, str. Rapsodiei, str. Vasile Alecsandri.

Aleea Expoziției, Aleea Serelor.

 

ABONAȚI CASNICI

 

Str. Gheorghe Doja, str. Gordanului, str. Muncii, str. Oașului, str. Oțelarilor, str. Păpădiei, str. Petofi, str. Pictorilor, str. Podinei, str. Poiana, str. Simion Bărnuțiu, str. Sănătății, str. Târgului, str. Turnătorilor, str. Vasile Alecsandri, str. Zorilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA