AcasăAdministrațieAUDIENȚE LA PREFECTURĂ – 17 maramureșeni și-au spus problemele și au cerut...

AUDIENȚE LA PREFECTURĂ – 17 maramureșeni și-au spus problemele și au cerut ajutorul prefectului

spot_img

DISTRIBUIȚI

AUDIENȚE LA PREFECTURĂ   Prefectul Vasile Moldovan a primit în cadrul programului de audiențe, de ieri, 22 mai, 17 cetățeni. Persoanele care au solicitat sprijinul  prefectului de Maramureș au prezentat probleme referitoare la legile fondului funciar (reconstituirea dreptului de proprietate, delimitare cale de acces spre locuința proprie), construcții ridicate fără autorizație, suprafețe de teren pentru pășunat, racordare la rețeaua de canalizare. De asemenea, un cetățean a depus o sesizare cu privire la o autoritate a administrației publice locale, dar și o înștiințare despre o formă de protest (greva foamei/nemulțumire față de prețul ridicat al apei potabile plătit de cetățeni la nivelul județului).

În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu suntem deschiși fără rezerve la problemele cetățenilor. Împreună cu angajații instituției ne-am propus să fim aproape de maramureșeni, de a oferi transparență și coerență, dar și o bună comunicare în relația cu cetățeanul. Se pot programa electronic, dar și în scris pentru a fi primiți în audiență de către conducerea instituției.

Am încercat pe cât posibil să reducem timpul îndelungat de așteptare și birocrația în ceea ce privește procesul de înregistrare și gestionare a petițiilor, în scopul de a eficientiza timpul și munca angajaților. În conformitate cu prevederile legale, încercăm să rezolvăm cu promptitudine problemele cetățenilor care se prezintă în audiență și întră în competența noastră”, a spus prefectul județului Maramureș.

Pentru problemele prezentate de cetățenii primiți în audiență care nu au putut fi rezolvate pentru că nu sunt de competența instituției, prefectul Vasile Moldovan a luat act de acestea și a dispus, după discuții la nivelul conducerii instituțiilor abilitate, transmiterea de adrese cu privire la solicitările oamenilor.  

 

Informații furnizate de Instituția Prefectului-Județul Maramureș 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA