AcasăActualitateAUDIENȚE DEPUTAT APJOK NORBERT - Numeroși maramureșeni au apelat la ajutorul deputatului...

AUDIENȚE DEPUTAT APJOK NORBERT – Numeroși maramureșeni au apelat la ajutorul deputatului pentru problemele cu care se confruntă. Vezi programul audiențelor

DISTRIBUIȚI

Încă de la anunțul oficial de acum două luni cu privire la programul de audiențe al deputatului de Maramureș Apjok Norbert, zeci de maramureșeni l-au contactat fie telefonic, fie s-au prezentat la biroul parlamentar situat în clădirea Hermes Contact Business Center.

De la probleme care țin de retrocedări și până la probleme care țin de administrațiile publice locale (primării), maramureșenii și-au spus of-ul și au cerut cu încredere ajutorul tânărului parlamentar.

Uşa biroului meu este întotdeauna deschisã în faţa tuturor celor care au nevoie de ajutorul sau sprijinul meu în legãturã cu anumite probleme comune sau personale, a celor, care ar lansa o propunere menitã sã îmbunãtãţeascã viaţa comunitãţii. Sunt aici ca sã ajut. Dar pot sã ajut doar dacã vã adresaţi cu încredere biroului meu. De când am iniţiat aceste audienţe, s-au prezentat pentru consiliere zeci de cetățeni, fie personal la cabinet, fie prin telefon. Problemele aduse în atenţie de cãtre aceste persoane le-aş putea grupa în trei.

În prima grupã intrã sesizãrile referitoare la retrocedările imobilelor preluate în mod abuziv de sistemul comunist. Din pãcate, procesul retrocedãrilor nu numai cã este lent, dar uneori putem constata şi abuzuri din partea organelor statului. Reflectând asupra acestor probleme, respectiv cu scopul de a grãbi şi a face cât mai echitabil întreg procesul de retrocedare, voi pregãti şi voi supune dezbaterii un proiect de lege.

Grupa a doua cuprinde problemele legate de statutul juridic al terenurilor şi imobilelor. Aici trebuie sã menţionez faptul cã, datoritã iniţierii şi votãrii şi de cãtre mine a proiectului de modificare a legii, terenurile fãrã titlu de proprietate pot fi întabulate prin aşa numita procedurã de notare de posesie.

A treia categorie de probleme vizeazã acele sesizãri, care de fapt nu pot fi rezolvate cu ajutorul pârghiilor parlamentare, ci pur şi simplu ţin de competenţa unitãţilor administrative. Acestea sunt sesizãrile referitoare la drumuri, la canalizare, la diferitele ajutoare materiale. În aceste situaţii i-am dirijat pe petenţi cãtre instituţiile abilitate, respectiv cãtre primãrii”, a declarat deputatul de Maramureș.

Problemele pot fi rezolvate doar dacă sunt expuse. Deputatul Apjok Norbert deschide birouri parlamentare în mai multe localități din județ

Mã bucur enorm sã constat cã cetãţenii profitã de beneficiile oferite de aceste audienţe, iar pentru mine aceste întâlniri constituie un prilej tocmai bun pentru a afla în mod direct de situaţiile, care genereazã greutãţi. În afarã de Baia Mare, în viitorul apropiat voi deschide şi în alte localitãţi birouri parlamentare, unde sã-i primesc pe localnici în audienţã”, a mai declarat Apjok.

Program audiențe Apjok Norbert, deputat de Maramureș

Audienţele din Baia Mare sunt programate în fiecare zi de vineri, între orele 10-12 și vor avea loc, ca de obicei, la biroul situat în clădirea Hermes Contact Business Center (B-dul Unirii, nr. 16., biroul nr. 29. – etajul 8.). Cei care doresc sã se înscrie la audienţã sunt rugaţi să sune pentru programare la numãrul de telefon: 0725 109 751, sau sã scrie la adresa de e-mail: [email protected]

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA