AcasăActualitate112AU VRUT SĂ O SPERIE / ACTUALIZARE - O fată a fost...

AU VRUT SĂ O SPERIE / ACTUALIZARE – O fată a fost închisă într-o cuşcă de paznicii unui magazin Lidl din Satu Mare. Precizări Lidl

spot_img

DISTRIBUIȚI

AU VRUT SĂ O SPERIE O persoană a fost efectiv sechestrată de paznicul LIDL din Satu Mare.

Totul s-a întâmplat vineri, când, potrivit unui martor care a realizat şi fotografii, paznicul care s-a prezentat a fi Cristi, alături de colegul său, au luat persoana respectivă, care are evidente probleme de sănătate, şi au închis-o într-o zonă destinată deşeurilor.

Femeia respectivă cel mai probabil cerşea în parcare şi paznicii au vrut să o sperie. Unul dintre ei a spus că acţionează aşa la cerinţa şefului, conform Portal SM.

Femeia sechestrată a stat închisă mai bine de 10 minute, până când persoana care a realizat fotografiile l-a luat la întrebări pe paznic.

Persoana respectivă, o femeie cu probleme de sănătate, a stat închisă cu cheia, ca un câine în ţarc.

“Azi, la Lidl Satu Mare, acest “domn” Cristi – paznic la Lidl, impreuna cu colegul sau, au inchis o pe aceasta fata in locul destinat deseurilor. Cand zic ca au inchis o, nu exagerez, au inchis o cu cheia.

Am stat cam 10 minute pana am pus bagajele in masina, am asteptat sa vad cum dexurg lucrurile. Acest paznic si a batut joc, a aruncat cu zapada in gard, a zis ca e ca un caine in cusca. Am asteptat …apoi i- am întrebat pe paznici : a furat ceva? Au zis nu.

“Asta e ordinul de la seful”. Am intrebat daca ordinul e sa inchizi o persoana ? Au zis asa ne a zis seful. Am zis ca vreau sa vorbesc cu seful, la aceasta afirmatie unul dintre paznici a plecat iar la intrebarea cum va numiti ? Paznicul din imagine a zis Cristi. Il intreb de numele de familie ….a zis doar Cristi.

I-am spus ca nu are dreptul de a inchide o persoana, a zis ca asa face …ca sa l sperie 5 minute. I am spus ca sunt acolo de 10 minute si ca voi intra sa vb cu seful de magazin. Mi a zis sa mi vad de treaba, i am zis ca i am facut poze. Apoi …vazand ca nu plec… A deschis o pe persoana care se afla inauntru, care, vizibil nu putea riposta prea mult.
Ce e de facut ? #lidlsatumare”, a scris sătmareanca.

sursa info şi foto Portal SM

ACTUALIZARE – Precizări Lidl România

„Cu referire la articolul http://2.actualmm.ro/au-vrut-sa-o-sperie-o-fata-a-fost-inchisa-intr-o-cusca-de-paznicii-unui-magazin-lidl-din-satu-mare/ publicat pe 2.actualmm.ro, Lidl România aduce următoarele precizări:

Regretăm situația creată, în care a fost implicat agentul de pază al magazinului nostru din Satu Mare, angajat al unei firme externe care asigură servicii de pază pentru magazinele noastre.

Lidl România este o companie care respectă toate drepturile fundamentale ale omului, un angajament ferm pe care îl luăm prin intermediul Codului nostru de Conduită.

Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a sprijini soluționarea acestei situații.

Pentru informarea completă și corectă a cititorilor dumneavoastră, vă rugăm să publicați aceste precizări. Cu stimă, Lidl România”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA