AcasăActualitate112AU UITAT DE PANDEMIE - Amenzi uriașe pentru niște maramureșeni după ce...

AU UITAT DE PANDEMIE – Amenzi uriașe pentru niște maramureșeni după ce au dat o petrecere și au pus imaginile pe internet

DISTRIBUIȚI

Mai mulți maramureșeni s-au ales cu amenzi usturătoare după ce au dat o petrecere privată, apoi au publicat pe internet poze de la aceasta. La eveniment au participat și mai mulți copii. Imediat după apariția imaginilor, polițiștii maramureșeni s-au autosesizat și au început cercetările. În urma acestora, au aplicat 11 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 10.000 de lei.

În urma apariției în mediul on line, a unor imagini și filmări privind nerespectarea măsurilor pentru diminuarea impactului tipului de risc, polițiștii din Vișeu de Sus au efectuat verificări cu privire la organizarea evenimentului privat, la care au participat mai multe persoane. În cauză, polițiștii au aplicat un număr de 11 sancțiuni contravenționale potrivit Legii 55/2020, în valoare de 10.500 de lei”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

Numărul noilor infecții cu virusul SARS-CoV-2 a scăzut substanțial în ultimele zile atât la nivel național cât și la nivelul județului Maramureș. Totuși, restricțiile impuse de către instituțiile abilitate sunt încă în vigoare, așadar le recomandăm tuturor cetățenilor să le respecte atât pentru sănătatea lor și a celor din jur, dar și pentru a nu avea parte de probleme de natură legală, ca în cazul de mai sus.

ActualMM

Sursă foto: VasileDale

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA