AcasăEvenimentSportAU TRECUT MAI DEPARTE – 11 jucători din Maramureș, calificați în a...

AU TRECUT MAI DEPARTE – 11 jucători din Maramureș, calificați în a treia etapă a preselecțiilor pentru alcătuirea naționalei de fotbal Under 14

DISTRIBUIȚI

AU TRECUT MAI DEPARTE  După două etape de preselecție, una derulată în Baia Mare și alta în Satu Mare, 11 copii din Maramureș, născuți în 2003, s-au calificat în a treia etapă, derulată de data aceasta în Cluj.

Este vorba despre Alex Bledea (Plimob Sighetu Marmației) și Rareș Mureșan (ASF Kiss Baia Mare) – portari; Paul Coza (Plimob), Alex Moldovan (Kiss), Raul Gherman (ASC Vasc Cristian), Denis Matei (Kiss) – fundași; Gheorghe Tomșa (Plimob), Florin Balha (Kiss), Ionuț Pop (Plimob) – mijlocași; Bogdan Jeler (Kiss) s-a accidentat în ultima etapă de campionatul juniorilor C și în locul lui a fost convocat Adrian Covaci (Salina Ocna Șugatag), Vlad Bicuschi (Plimob) – atacanți.

În total 60 de copii din Bihor, Sălaj, Satu Mare, Cluj și Maramureș au participat la acțiunea organizată de Federația Română de Fotbal, care a fost reprezentată de Mihai Stoichiță și Ion Geolgău. Au participat și referenții zonali Alpar Mesaroș – Cluj, Ioan Naum – Bihor, Emil Kemenes – Maramureș.

Circa jumătate dintre copiii care au evoluat în etapa din Cluj Napoca vor fi aleși pentru următoarea acțiune de selecție, care se va derula în Tărlungeni. Rămâne ca FRF să comunice numele jucătorilor aleși și data când se va derula acțiunea. Miza finală este alcătuirea lotului național la această categorie de vârstă.

Informații furnizate de AJF Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA