spot_img
AcasăActualitateAU PLECAT CUM AU VENIT… | HiSky renunță la zborurile comerciale regulate...

AU PLECAT CUM AU VENIT… | HiSky renunță la zborurile comerciale regulate pe ruta Baia Mare – Bergamo

spot_img

DISTRIBUIȚI

Compania HiSky nu va mai opera zboruri comerciale regulate între aeroportul din Baia Mare și aeroportul Bergamo din nordul Italiei. HiSky a inaugurat ruta Baia Mare – Bergamo în data de 20 decembrie 2021, însă ulterior aceasta a fost suspendată timp de câteva săptămâni în primele luni ale anului 2022, scrie boardingpass.ro.

Recent, datele din sistemul de rezervări al companiei indicau faptul că ruta va fi suspendată din nou din 13 mai până la finalul lunii mai 2022. Cu toate acestea, în 28 mai compania HiSky a scos din sistemul de rezervări toate zborurile dintre cele două orașe pentru întregul an 2022. Ultimul zbor operat de companie între Baia Mare și Bergamo a avut loc în 13 mai 2022, mai arată sursa citată.

Ruta Baia Mare – Bergamo era operată de două ori pe săptămână și este a doua rută pe care HiSky o suspendă de la Baia Mare, după cea spre Londra Luton, detalii AICI.

Însă, compania aeriană continuă, cel puțin pentru moment, să opereze două zboruri pe săptămână între Baia Mare și aeroportul Beauvais din apropiere de Paris. HiSky a lansat cele trei rute internaționale de la Baia Mare după ce a fost desemnată câștigătoarea unor subvenții în valoare de aproximativ 800 de mii de euro pentru operarea acestor rute, detalii AICI. Acum, după ce HiSky la renunțat la două rute din Baia Mare, Consiliul Județean Maramureș intenționează să acorde subvenții altor companii aeriene pentru a opera zboruri din Baia Mare. În prezent HiSky operează cu cinci avioane zboruri comerciale regulate din București, Chișinău, Iași, Cluj Napoca, Satu Mare și Baia Mare. Pe lângă acestea, compania mai are contractate în sezonul de vară sute de zboruri charter spre destinații de vacanță.

Sursă: boardingpass.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA